SMS lån

– søg SMS lån og få svar om lidt

Har du behov for et lån, men gider ikke vente i evigheder på at få svar? Så kan du optage et SMS lån. Her på billige lån, kan du læse nærmere! Med et SMS lån vil du nemlig få svar indenfor 24 timer. Det der er det dejlige ved et SMS lån er at lånet oftest bliver optaget ved hjælp af en mobil, for når du udfylder ansøgningen på computeren skal du ofte bruge et mobilnummer.

Efter at du har tastet dit mobilnummer ind, vil du få en kode på sms som du skal bekræfte ansøgningen med. Det er på denne måde virksomheden bekræfter at det mobilnummer du har sat ind rent faktisk også er dit.

Løbetiden på et SMS lån er meget forskelligt. I ”gamle dage” var det kun normalt at et SMS lån varede en måned.

I dag er det dog faktisk blevet muligt at kunne afbetale dit lån over så mange måneder som du har lyst til, og eftersom at tilbagebetalingen bliver taget direkte fra din mobilregning behøver du ikke at tænke om du har husket at betale lånet tilbage. Vi anbefaler her på billige lån at vælge det billigste lån. Hvis du ønsker at låne mere end 5.000 kroner kan det også være en god idé at tjekke dit budget på en computer. Dette således at du er sikker på at du har pengene til at betale lånene tilbage med. Dette er i øvrigt altid en god idé, og du har mulighed for at lade dit budget indeholde noget luft, således at du altid har mulighed for at tage et lån når du endelig får brug for det.

Det er GRATIS og UFORPLIGTENDE at anvende billige-lån.dk til at sammenligne og ansøge lån hos udbyderne. Hver udbyder har deres egne lånevilkår.

Hvad er renten på et SMS Lån?

Renten på et SMS lån er meget forskellig fra lån til lån. Når du er i gang med at vælge den udbyder du gerne vil have med at gøre, har du mulighed for at gå ind på jeres hjemmeside og se hvad de kan tilbyde i rente. Det er dog ikke det eneste du skal være opmærksom på, for i dagens Danmark bruger långiverne flittigt ord såsom pålydende rente, debitor-rente og den årlige rente i omkostninger.

For at du har mulighed for at stå stærkest når du skal i gang med at tage et lån, vil vi gerne forklare dig hvad forskellen på disse tre rentetyper er – for i sidste ende kan den have en stor betydning.Starter vi med den pålydende rente, er det den rente du skal betale i alt om året. I den pålydende rente er der dog ikke taget udgangspunkt i rentes rente – altså de renter du betaler af dine renter.

Det er der med debitorrenten, for det er netop din rente med rentes rente.Det sidste ord du skal være opmærksom på er ÅOPen. Det er ofte denne der har den største betydning for om du skal tage lånet eller ej. ÅOP står nemlig for årlig omkostninger i procent, og er den samlede %-sats du kommer til at betale for hele lånet.Du har mulighed for at læse om flere lånebegreber øverst på denne side – siden hedder ”begreber” og kan sætte dig godt ind i det du behøver at vide for at kunne tage et godt SMS lån.

Kan jeg få et SMS lån selvom jeg står i RKI?

Der er mange som spørger sig selv, om de har mulighed for at kunne optage et lån selvom de står i RKI. Der er mange som er tilbøjelige til at sige ja, det kan du sagtens – men det er ofte i forbindelse med et lån i din bank, hvor du har mulighed for at forklare hvorfor det er, at du står i RKI.Når du udfylder en online låneansøgning er det ikke sikkert at du har mulighed for at kunne forklare din situation. Står du i RKI på grund af en enkelt udgift du ikke ville betale, vil du jo stadig være i stand til at kunne tilbagebetale et lån i forhold til de personer som står i RKI fordi de har optaget alt for mange lån.

I visse tilfælde kan der være virksomheder som kræver at du betaler et beløb for at ansøge selvom du står i RKI. Det kan være lidt farligt at ansøge ved disse virksomheder, for du har ingen garanti for at der kommer til at sidde en person med en finansiel baggrund og læser din ansøgning. I stedet lader de ofte ansøgningen køre igennem deres maskine, som laver et hurtigt kredittjek på dig – og eftersom at den kan se, at du står i RKI vil den ofte anbefale et nej.

Hvis du står i RKI fordi du har en svær privatøkonomisk situation skal du ligeledes overveje om det at låne penge igennem et SMS lån rent faktisk også er det værd. I visse tilfælde kan det være at du skulle overveje at kigge på et samlelån eller på et forbrugslån, som giver dig mulighed for at samle alle dine lån et sted, og på den måde kunne ud af RKI.

Betal dit SMS lån tilbage med din mobilregning

Det der gør et SMS lån så lækkert er, at du bare betaler lånet tilbage igennem din mobilregning. Du behøver aldrig at skulle huske på at lave den overførsel, for det bliver registreret helt automatisk. Der er mange andre virksomheder der gerne vil låne dig penge i håb om at du glemmer at betale dem tilbage, for det er her de sætter mange gebyrer og andre udgifter der er forbundet med lånet.

Når du skal betale lånet tilbage, er det vigtigt at du husker på, at du skal have penge nok på din konto. Har ud ikke det vil du nemlig ikke kunne betale din mobilregning, og det betyder at du ikke har mulighed for at ringe, sms eller gå på internettet igennem din mobil. I visse tilfælde kan selskabet du har abonnement hos vælge at afvise det lån, og overføre pengene tilbage til dig – men så er det ofte her at de store problemer med långiverne opstår.

For at du har mulighed for at finde de bedste steder at tage et SMS lån, har vi samlet en liste ovenover denne boks. Listen indeholder mange forskellige virksomheder, som alle er kendte for at give gode og billige SMS lån – og skulle uheldet ske, at du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage, er alle disse udbydere mulige at snakke med.

At have en långiver der er til at snakke med er meget vigtigt, da du i sidste ende kan risikere at de helt blokerer for dine muligheder for at få nedsat gælden, hvis du er ved at ramme en konkurs.

Hvor hurtigt får du svar på et SMS lån?

Svartiden på et SMS lån er meget hurtigt. Det er faktisk et af de lån, som har de hurtigste svartider i landet, og det skyldes to ting, nemlig at du kommer til at betale dit lån over mobilen og at de laver et online kredittjek af dig. Når du ansøger om et SMS lån vil det ikke være en bankmand eller en anden person der laver tjekket, men i stedet en maskine som ved hjælp af mange forskellige algoritmer og tekniske detaljer scanner din forskudsopgørelse, årsopgørelse og hvad du tjener pr. måned.

Når du udfylder ansøgningen giver du maskinen lov til alt dette, og hvis du ikke er interesseret i at en robot har adgang til alle din oplysninger, kan du altid blot prøve at ansøge et andet sted for at se, om de bruger samme metode.

Hvis vi skal sætte nogle tal på hvor hurtigt du får et svar kan vi nævne, at du ofte får et svar indenfor 24 timer. Da lovgiverne begynder at snakke om at stramme op på dette kan det vi ikke udelade, at der vil være nogle lån i fremtiden som har en højere svartid end dette. Ud for hvert lån vi har anbefalet har du mulighed for at se hvor hurtigt du kan ansøge om lånet.

Hvis du er i tvivl om hvor hurtigt de enkelte lån giver dig penge på kontoen hurtigt, har du mulighed for at læse meget mere om dette på deres hjemmeside. Her vil der ofte også være oplysninger såsom løbetid og andre relevante detaljer.

Populær låneform hos unge

Det er ofte de unge som benytter sig mest af et SMS lån – og med god grund. Det er nemlig også de unge der er mest med på teknologien og forstår sig på et godt tilbud. Siden at det første SMS lån blev en del af det danske lånemarked er det en låneform der er blevet mere og mere populært eftersom alle over 18 år har mulighed for at ansøge om et SMS lån.

Står du og kigger på et godt tilbud, er det ofte træls at du ikke har nogen penge på kontoen således at du kan købe netop det du står og kigger på. Med et SMS lån kan du bare tænke, at jeg tager lige et hurtigt lån – i løbet af de fem minutter det tager dig at udfylde ansøgningen har du nu fået pengene ind på kontoen, og du er klar til at handle alt det du vil.

Når det kommer til SMS lån er det ofte et lån, som ikke er ret stort. De mest typiske SMS lån er mellem 0 til 5.000 kroner, men det kan ske at der er nogle udbydere som har skruet op for hvad du maksimalt kan låne igennem et SMS lån.

Optag lånet med en iPad

Takket være teknologien har vi langt flere mobile løsninger end blot lige en enkelt mobil. Det vi tænker på her er naturligvis tablets, iPads og de mange andre elektronikformer der findes. På disse maskiner har duogså mulighed for at kunne tage et hurtigt SMS lån, hvis blot du også har din telefon liggende ved siden afdig, således at du kan bekræfte med den kode du får tilsendt.

Hvordan den egentlige låneansøgningsproces foregår er forskellige fra virksomhed til virksomhed. Nogle vilkræve mange detaljer af dig, mens andre blot vil nøjes med at vide hvad du hedder, hvor meget du tjener og hvor du bor.

Du behøver ikke at være bange for at der er nogle der læser din ansøgning igennem, for i de fleste tilfælde er det blot en computer som scanner ansøgningen igennem og godkender eller afviser dig.