Mobillån – Lånet du kan tage med mobilen

– lån penge hurtigt

Her på billige lån, kan du læse nærmere om mobillån. Hvis du ønsker at tage et lån, som du har mulighed for at tage mens du sidder i toget, i bussen eller i klasseværelset? Hvor du tager lånet er ligegyldigt når det handler om mobillån, for de kan nemlig tages overalt, hvis blot du har din mobiltelefon i nærheden og adgang til internettet.

I visse tilfælde kan det også være at du skal være opmærksom på, at klokken kan have en betydning. Det er nemlig ikke alle virksomheder der har åben for ansøgninger til mobillån udenfor åbningstid. De mest typiske åbningstider vil være fra klokken 10 om morgenen til klokken 18 om aftenen.

Der kan være visse virksomheder som har åbent helt til klokken 22, men det er ofte de store virksomheder der er tale om her. Med et mobillån får du tre fede og lækre fordele i forhold til mange af de andre lån vi har snakket om. Den første fordel er nemlig hurtig udbetaling, hvis blot du ansøger i god nok tid. Der er også nogle steder hvor du har mulighed for at søge om en mobilkredit i stedet for mobillån. Ansøgningsprocessen er den samme med at du udfylder ansøgningen, får en sms med en kode som du udfylder på ansøgningen og bliver godkendt.

Det er GRATIS og UFORPLIGTENDE at anvende billige-lån.dk til at sammenligne og ansøge lån hos udbyderne. Hver udbyder har deres egne lånevilkår.

 Hvordan betaler jeg lånet tilbage?

Du har mulighed for at betale dit mobillån tilbage på to måder. Det smarte ved et mobillån er nemlig tilbagebetalingsmetoden, og den der bliver brugt flittigt af mange unge danskere er at du betaler lånet tilbage over din regning som du får fra dit teleselskab. Sammen med den normale regning du har fået, vil der være endnu en post på regningen, nemlig afbetalingen på det lån du har optaget.

Det er ligeledes billigt at betale et mobillån tilbage. I gamle dage var det ofte sådan at du kun kunne låne pengene i tredive dage eller deromkring, men i dag har du visse steder mulighed for at låne pengene helt op til et år – og hvor du helt selv vælger at bestemme hvad du vil afdrage med. Der er naturligvis et mindstebeløb du ikke kan gå under, men hvis du vil afdrage med 500 kroner i stedet for de obligatoriske 123 kroner (som et eksempel), kan du sagtens dette.

Du har også mulighed for at tilbagebetale lånet med en god gammeldags PBS aftale. De fleste virksomheder ved godt, at det ikke er alle der kan lide at få regningen over deres mobil, og når du skal i gang med at udfylde ansøgningen kan du blot vælge kreditkort som betalingsmiddel. Hvis det ikke er en valgmulighed, kan du prøve at tage direkte kontakt til dem for at høre om de kan gøre en undtagelse for dig, da det er det du bedst kan lide.

Hvad skal jeg være opmærksom på med et mobillån?

Her på billige lån vil vi gerne informere dig fyldestgørende! Noget du særligt skal være opmærksom på med et mobillån er hvordan pengene bliver udbetalt – og hvornår de bliver udbetalt. I de fleste tilfælde kan du have pengene på din bankkonto inden for en dag, men i andre tilfælde kan det ske, at du skal gøre noget specielt med din mobil for at godkende lånet. Dette er ofte en kode du får tilsendt på SMS, som du skal bekræfte ansøgningen med.

Glemmer du dette kan du dog komme til at undre dig over om du overhovedet har fået udfyldt ansøgningen rigtig – og om du i værste tilfælde er blevet afvist uden at have fået noget af vide om det. Undersøgelser lavet af de forskellige virksomheder der låner penge ud har dog vist, at det i lang de fleste tilfælde blot er en forglemmelse fra låntagers side.

Noget andet du skal være meget opmærksom på er om virksomheden har en bestemt procedure for hvad der skal ske, hvis du ikke har mulighed for at tilbagebetale lånet. Det er noget der kan ske for os alle, da vi alle har mulighed for at miste vores jobs – det er ikke noget at være flov over. Betragt deres procedure som en form for sikkerhedsnet for dig, hvor du har mulighed for at se om du bliver slæbt i retten med det samme, eller om de vil prøve at lave en aftale med dig.

Kan jeg tage et mobillån med alle typer mobiler?

Som udgangspunkt kan du godt tage et mobillån selvom at du har en gammel mobil. Når du skal tage et mobillån skal du ofte bekræfte med din mobil, og det gør du ved at få en SMS med en kode, som du skal bruge på den ansøgning du lige har udfyldt på din computer.

At have en smartphone gør dog også at du har mulighed for at tage lånet direkte fra din mobil – noget du ikke kan gøre med en ganske normal klaptelefon. Når du får SMS’en vil ansøgningen tage koden direkte fra din SMS og indtaste sig selv, hvilket gør at det hele går lidt hurtigere.

Der kan være enkelte lånevirksomheder som vil have at du skal bekræfte med et fingeraftryk, eller sider som du kun kan tilgå med din mobil. VI har dog valgt ikke at fokusere på nogle af disse virksomheder, da vi synes at du skal låne penge af en virksomhed du også har mulighed for at komme til på internettet på din PC.

Hvis du i øvrigt ikke har en vildt god mobil, kan det godt betale sig at tage et mobillån til en bedre mobil. Efter at du har ansøgt om lånet vil du jo, som vi også har nævnt før, have pengene på din konto forholdsvis hurtigt, og det betyder at du hurtigt kan købe en bedre mobil online, og helt uden at du behøver at skifte abonnement. Smartere bliver det ikke – og i øvrigt går både levering og udbetaling af lånet hurtigt.

Skulle det ske at du ansøger udenfor åbningstid, vil du blot have pengene næste dag, og det er derfor stadig en proces der er markant hurtigere end den du finder i bankerne og andre traditionelle långivere.

En anden fordel er at du har mulighed for at afbetale meget fleksibelt – her er der fokus på det du har råd til. Jo længere du vil have at løbetiden skal vare over, desto mindre vil du også skulle betale, og omvendt. Du kan naturligvis altid indfri alle de mobillån du tager, da det er en del af den danske lovgivning.

Den tredje fordel som gør at mobillån er at foretrække frem for mange andre lån er, at du altid har din mobil lige ved hånden – og dermed også lånet lige ved hånden. De fleste virksomheder tilbyder desuden en hjælp hvis du har behov for at chatte med dem og stille dem nogle spørgsmål.

Hvordan fungerer et mobillån?

Inden du begynder at låne penge, er det vigtigt at du har styr på hele din økonomiske baggrund. Hvis du låner uden at have en fuld kontrol over din privatøkonomi, kan du hurtig komme til at ende i en situation hvor du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage, selvom du gerne vil – og vælger du at prioritere lånet, har du ikke nogen penge til mad til dig selv og måske endda din familie.

Du skal starte med at lave et budget, og for at kunne lægge et budget skal du bruge dine indkomst- og udgiftsoplysninger. Efter at du har alle disse ved hånden kan du hurtigt finde ud af om du har mulighed for at betale lånet tilbage uden at du går på kompromis med din livskvalitet.

Det næste du skal gøre er at finde ud af hvor det er de har det billigste lån. Der er nemlig enkelte udbydere der har høje renter, og som fører en finansiel virksomhed med bagtanker – nemlig at få så mange penge ind fra dig. Hvis du blot sørger for at vælge en af vores muligheder herover er du sikker på at komme til at handle hos en virksomhed, som altid tænker på dit bedste.

Når du skal finde ud af om et lån er billigt eller ej, skal du kigge på den årlige omkostning i procent. Dette bliver ofte forkortet som ÅOP og bliver gemt bagerst i deres eksempel eller midt inde i det hele. Det er forskelligt alt efter hvor du vælger at tage lånet.

I stedet for at få pengene udbetalt på din konto, har du nu mulighed for at udnytte det som en form for kredit. Har du behov for penge en dag til en ny mobil, en computer eller noget andet lækkert der lige kommer på tilbud, kan du blot trække de penge du har behov for – og du betaler endda også kun renter og gebyrer af de penge som du rent faktisk låner, i stedet for hele hovedstolen.

Mobillån er i sandhed kommet for at blive, og der er ikke noget der tyder på at det er en dårlig forretning for dig som forbruger og skal have lån, eller for den forretning der gerne vil låne dig pengene.

At have et marked hvor begge grupper går hånd i hånd og kan finde ud af at samarbejde er noget af det bedste der er sket for den danske finansielle sektor.