Minilån – Det perfekte forbrugslån

– lån penge online her og nu

Et forbrugslån kan være med til at gøre din hverdag lidt sjovere – og her er det at minilån kommer ind i billedet. Forbrugslån behøver nemlig ikke at være store, da vi blot skal bruge nogle tusindekroner på det vi nu gerne vil købe. Her på billige lån ønsker vi, at informere vores brugere fyldestgørende!

Minilån minder utrolig meget om et kviklån, da du har mulighed for at få dit minilån udbetalt i løbet af ingen tid. Eftersom det er maskiner der gennemgår de fleste minilån, vil de dog bare kunne se at du er registreret, og derfor afviser dig på det grundlag.

Det er velkendt at bankerne ikke er så glade for at låne små beløb ud, da det ikke rigtigt bidrager til deres fortjeneste. I stedet for giver de et afslag, og du står nu og stadig mangler de penge du gerne vil have. Modsvaret kom da tilbage i nullerne, hvor en masse lånevirksomheder kom til Danmark og tilbød netop det vi ledte efter: minilån – lån vi bare lige kunne tage hurtigt og nemt uden det store lastværk.

Det er GRATIS og UFORPLIGTENDE at anvende billige-lån.dk til at sammenligne og ansøge lån hos udbyderne. Hver udbyder har deres egne lånevilkår.

Hvor meget kan du låne med et minilån?

Som det ligger i navnet, er et minilån jo et lille lån – eller et lån der er mini. Det betyder også, at du ikke har muligheden for at låne til udbetalingen af et hus, en bil eller noget helt tredje. Hvis du vil have det fulde udbytte af et minilån, skal du ofte bruge det til en opsparing eller fordi du gerne vil nogle forbrugsvarer, men bare ikke lige har pengene indtil næste måned.

Definitionen på hvad et lille lån er meget forskelligt. Som du nok ved, vil bankerne synes at et lån på 5.000 er meget lille, og derfor noget de sagtens kan gøre. Der er dog nogle virksomheder som tilbyder minilån som synes at 5.000 kroner er meget, og de tilbyder slet ikke så høje lån. Vi kan hurtigt tilføje at der er nogle minilånsudbydere som kan tilbyde dig helt op til 20.000 danske kroner, hvilket er et forholdsvis stort lån, hvis det blot skal gå til forbrug.

Når du skal finde ud af hvilken udbyder du skal låne hos, skal du først have gjort dig klart hvor meget du gerne vil låne. Herefter skal du i gang med at finde ud af hvilken rente du maksimalt vil betale i debitorrente, og hvis du gider kan du også regne lidt på den maksimale ÅOP du vil betale.

Beløbene er meget forskellige, og i visse tilfælde har du endda mulighed for at optage to små forbrugslån ved den samme udbyder. Det kommer naturligvis helt an på hvilke indtægter og udgifter du har, og om du selv føler at du har råd til at låne pengene.

Hvor hurtigt kan jeg tage et minilån?

Vi kender alle sammen den situation med at vi står og mangler penge her og nu. Det er en situation der er svær at komme ud af, hvor hvis du ingen penge har på bankkontoen bliver du jo nød til at optage et lån. Spørgsmål herefter er blot hvor hurtigt du kan få pengene i hånden, således at du har mulighed for at købe en gave til dit barn, betale elregningen, mobilregningen og hvad der ellers kan være af uforudsete udgifter, som du har glemt at budgettere med.

En af de ting der er sikre er, at du ikke har mulighed for at gå ned i banken for at tage lånet. Banken arbejder nemlig ofte meget langsomt, og medmindre at du har en formue stående i banken, er de ikke særlige glade for dig som kunde, da du ikke rigtig bringer nogle penge ind til dem.

I stedet for at blive tilsidesat nede i banken, kan du vælge at tage et minilån. Et minilån kan sagtens gå stærkt, og faktisk kan du have pengene allerede en time efter du har ansøgt om lånet, hvis blot du søger det rigtige sted. Der er naturligvis mange steder, hvor der vil være en længere udbetalingstid. Disse kan du blot undgå, hvis tiden er for lang.

Minilån er ligeledes et billigt lån, og det kan derfor være en god investering, hvis du gerne vil undgå at betale nogle rykkergebyrer fra din regning indtil næste lån er gået ind.

Minilån er kommet for at blive

Hvis du er i tvivl om hvorvidt minilån er kommet for at blive, kan vi hurtigt bekræfte for dig, at du ikke slipper af med minilån igen. Minilån er nemlig, som navnet så fint antyder små lån – og da de fleste danskere kun har brug for at låne et par tusinde kroner til de nyeste gadgets eller til at betale en regning, som de ikke lige havde medregnet i deres budget, er det en forretning der er mange penge i for långiverne.

Minilån giver også en frihed, som du ikke har haft mulighed for før. Før var det ofte sådan, at hvis du gik ned i banken for at låne et lille beløb, ville de lave sjov med dig – det gør disse virksomheder ikke, for de lever nemlig af at give små lån ud.

Minilån bliver i folkemunde også kaldt for kviklån, mobillån og sms lån. Lånene behøver dog ikke at være et kviklån, da der sagtens kan sidde en person og vurdere din ansøgning. Du behøver heller ikke altid at have din mobil med, når du skal i gang med at låne penge til et minilån, det kan du sagens gøre direkte på pc’en med dit NemID.

Hvis vi skal tro på den udvikling som vi har fulgt de seneste fem år, kan vi næsten være sikker på at der kommer flere og flere minilånsudbydere på markedet. Den finansielle sektor har nemlig aldrig stået stærkere end den gør nu, og det skyldes til dels at de mange forbrugere tror mere på minilånsudbyderne end de tror på de store banker, som ofte kan have en flabet bankmand siddende bag disken.

Lån med omhu

Det er ikke altid smart at tage et lån, også selvom at du står i en svær privatøkonomisk situation. Inden du tage ret lån skal du altid stille dig selv det spørgsmål, om du rent faktisk har behov for lånet – og om du har råd til at betale lånet tilbage.

Måden du finder ud af om du har råd til at betale et lån tilbage er ved at lave et godt gammeldags budget. Du kan enten få din bank til at hjælpe dig med at lave et budget, eller du kan selv downloade en skabelon fra de mange hjemmesider som påstår at de gerne vil hjælpe dig med at få styr på din privatøkonomi. Herefter udfylder du blot alle de oplysninger du har behov for at oplyse, hvorefter du kan se om du har råd på bundlinjen til at afdrage på et lån.

Har du ikke råd til at afdrage, men alligevel overvejer at tage et lån, kan du altid tjekke om der er nogle abonnementer eller andre udgifter, som du har mulighed for at skrue ned for. Her er der ofte udgifter til streamingtjenester eller blot små abonnementer, som man ikke rigtig bruger mere, men som man alligevel vælger at betale for.

Er i flere i familien kan det også være en god idé at tage de andre med til råds. Dette skyldes, at flere øjne ofte åbner op for andre muligheder, og måske kender et billigere sted at låne end det sted du netop har kig på. Blandt vores udvalgte lån foroven finder du dog nogle af markedets billigste minilån.

Minilån, RKI og låneudbyder

I nogle tilfælde, som du også har mulighed for at se på vores liste herunder, vil du kunne have pengene indenfor et par timer. Hvis du ansøgte om et lån nede i en bank, ville du blot få svar indenfor 1-2 uger – hvis du endda var heldig.

For at kunne opsøge om et minilån er der dog nogle krav som du skal overholde. Hvis du ikke overholder disse krav, vil du blive afvist med det samme – og det er ikke ønskværdigt. Det første krav er meget simpelt, for det er at du naturligvis skal være myndig.

Er du ikke myndig har du naturligvis ingen muligheder for at optage gæld af en vis størrelse. Det næste er, at du ikke må være registreret i RKI. Der kan naturligvis være nogle årsager til hvorfor du står i RKI, som intet har med at gøre, at du ikke gider betale lån tilbage.

Nogle steder giver dig mulighed for at ansøge selvom du står i RKI. Du skal dog være klar over at der er et bestemt gebyr forbundet med disse ansøgninger, da de skal have en fagkyndig til at læse din ansøgning igennem.

Det sidste hurtige krav som vi kan nævne overfor dig er, at du skal have NemID. I dag foregår alle ting med NemID, og det gør låneansøgninger altså også. Har du ikke et NemID kan du nemt og gratis bestille dette, da det er noget alle danskere har ret til.

NemID er din online signatur og den bekræftelse som låneudbyderen skal have for at sikre, at det rent faktisk også er dig der sidder og tager lånet i dit navn.