Kviklån – Lån hurtigt og nemt

– ansøg nu og få svar om få minutter

Kan du godt lide at det hele går lidt hurtigere er et kviklån lige noget for dig. Her på billige lån, kan du læse nærmere om kviklån. Med et kviklån får du nemlig mulighed for at låne penge meget nemt, og utrolig hurtigt – og i de bedste tilfælde har du mulighed for at få pengene fra lånet på din konto inden for få dage.

En af de store grunde til at kviklån er så populært blandt danskerne er, at det er lån hvor du ikke behøver at stille sikkerhed – blandt fagfolk bliver det også kaldt for forbrugslån. Du behøver heller ikke at skulle snakke med en bankmand eller andet personale for at få lov til at låne pengene – du udfylder blot ansøgningen og får svar med det samme.

Dem der låner kviklån ud er underlagt mange af de samme regler, som de almindelige banker er. Dette betyder at du kan være helt sikker på at du altid vil være anonym, og at det er sikkert at låne. Synes du at du er blevet behandlet dårligt, kan du altid tage kontakt til finanstilsynet som er dem der tjekker op på disse finansielle virksomheder. Du skal naturligvis vælge præcis den der passer til dig, og her er det vigtigt at du kigger på hvor stort et lån du er interesseret i at optage. Alder har en stor betydning når du gerne vil optage et kviklån. Du skal naturligvis være myndig for at kunne optage et lån af en betydelig størrelse.

Det er GRATIS og UFORPLIGTENDE at anvende billige-lån.dk til at sammenligne og ansøge lån hos udbyderne. Hver udbyder har deres egne lånevilkår.

Hvad er et kviklån?

Der er nogle tydelige kendetegn ved et kviklån. I bund og grund handler et kviklån blot om, at du har mulighed for at låne penge hurtigt og nemt. Hvis du ringer ned til din lokale bankmand og spørger om du må få et overtræk indtil næste måned vil dette også blive betragtet som et kviklån.

Kviklån er stadig et nyt fænomen for danskerne. Tilbage i nullerne tog det landet med storm, og der var mange som ansøgte om dette smarte nye lån – for hvorfor snakke med en bankmand, når du kan klare det hele online?

I dag er kviklån stadig en populær låneform hos mange danskere, og der er intet der ser ud til at kviklån vil stoppe med at være den mest populære låneform for de unge danskere. Et af de mange andre gode kendetegn ved et kviklån er, at renten ofte er meget lav.

Der er nogle virksomheder som endda vil lade dig låne pengene gratis i op til 30 dage. Du kan derfor betale dem tilbage med den løncheck du har fået, og på den måde undgå at betale renter. Hvis du ikke synes at du har mulighed for at betale lånet tilbage med det samme, er der endda mulighed for at udskyde den rentefrie tid hvis blot du kontakter virksomheder du har lånt pengene hos.

De lån hvor der ikke er mulighed for at få en gratis periode, kan du i stedet forvente en meget lav debitorrente. Det vigtige er dog at huske på, at det er ÅOP du skal holde øje med, da det er her du får af vide hvad dine faktiske omkostninger ved lånet er.

Store fordele ved at tage et kviklån

Der er mange store fordele ved at tage et kviklån. Du kender dem måske allerede siden du læser dette, men den største fordel du kan få er at du har pengene hurtigt. Står du med en regning du ikke har penge til at betale, kan du tage et kviklån og få betalt regningen – og det hele vil kunne foregå indenfor en time hvis blot du har alle dine oplysninger tilgængelige foran dig.

Et af de andre fordele, som mange godt kan lide er, at du ikke behøver at stå til ansvar for nogen. Når du låner penge i banken er det ofte fordi at en sur bankmand står og vil have en grund til hvorfor du låner penge – ikke her. Når du låner penge fra en privat virksomhed er de fuldstændig ligeglade med om du låner til forbrug, til en bil eller til udbetalingen af et hus. Mange unge har ikke et godt kendskab til deres bankmand, og da bankmænd ofte kigger ned på en når man vil låne penge, er det ikke noget man har lyst til at støtte ved at tage et lån i netop den bank.

Til sidst behøver du ikke at stille sikkerhed for lånet. Disse udbydere vi har nævnt her har alle tiltro til at du nok skal betale dem tilbage. Loyalitet er altid noget der er værd at huske på, da du ikke bliver behandlet som et barn der kun er ude på at lade være med at betale lånet tilbage.

Saml dine lån med et kviklån

Har du mange lån kan det hurtigt blive svært at finde ud af hvem man skylder penge, og hvor meget du skal betale hver måned. Det er ofte en situation som skaber privatøkonomiske problemer, og i sidste ende kan du stå med en følelse hvor du tænker, at det hele er ligegyldigt.

Et kviklån kan dog være løsningen for dig – for gider du ikke at høre på en dumsmart bankmand der fortæller dig, at du ikke skulle optage så mange lån, kan du blot ansøge om et kviklån. De penge du får udbetalt efterfølgende kan du bruge på at indfri din gæld du har med de andre kreditorer, og på denne måde vil du kun have en kreditor – altså en långiver – som du ved hvad du skal betale tilbage til.

I mange tilfælde er der også en decideret løsning hos de forskellige låneudbydere som hedder ”samlelån”. Det var et ord der var populært i nullerne, og noget som stadig burde være meget populært hos dem, som har svært ved at holde overblikket over deres økonomi.

Ofte kan der også være en rentemæssig gevinst ved at samle alle sine lån et sted. Har du mange lån til et hav af forskellige renter som lyder fra 3% til 56%, kan du uden problemer tage et kviklån med en rente på 11%, hvorefter du indfrier alle de lån der har en rente højere end 11%. Har ud mulighed for at samle alle dine lån et sted, skal du naturligvis gøre dette.

Krav til et kviklån

Der er selvfølgelig nogle krav som du skal opfylde før du kan tage et kviklån. Et af de største krav du vil møde er at du skal tjene mindst et beløb før de vil overveje din ansøgning. Der er mange på SU som gerne vil have et kviklån, og selvom vi godt kan forstå at det kan være rart at få nogle hurtige penge som man kan betale tilbage over længere tid, kræver virksomheder ofte at du har et fuldtidsjob. At optage et kviklån for selvstændige kan også være en udfordring, da du ikke får en decideret løn.

Udover dette kan du også forvente at der er nogle alderskrav. De fleste virksomheder har prøvet at give over 20.000 lån til alle aldre, og de unge (dem i alderen 18-20) er ofte dem som ikke betaler lånet tilbage, da de enten bliver arbejdsløse eller slutter på deres studie. Det er selvfølgelig ikke dig der er skyld i dette, men blot en beslutning som virksomhederne synes at de blev nød til at tage. Er du i den aldersgruppe kan du prøve at kontakte dem for at høre, om der ikke kan blive lavet en undtagelse.

Der er naturligvis også et krav om at du skal betale beløbet tilbage. Der hvor forskellen mellem et traditionelt lån og et kviklån er, at du selv bestemmer hvor meget du vil betale tilbage. Jo længere tid du vil have lånet i, desto mindre behøver du også at betale. Har du ikke den store plads i budgettet kan du derfor blot tage en så lang tilbagebetalingsplan som overhovedet muligt.

 

Kviklånsudbydere og kviklån

Der findes mange forskellige kviklånsudbydere, og i bund og grund skal du vælge den udbyder der passer perfekt til dig. Under denne tekst har du mulighed for at vælge imellem mange af de danske virksomheder, som kan tilbyde et kviklån. Det du særligt skal lægge mærke til er hvor stort et beløb du har mulighed for at låne, for hvis du kun skal bruge 500 kroner, kan det ikke betale sig at låne et sted hvor du minimum kan låne 5.000 kroner.

På listen har du også mulighed for at se hvor lang tid der gør før du får svar, og hvor lang tid der går før du får udbetalingen. Da der er tale om et kviklån vil der maksimalt gå op til 2 dage, mens der kan gå helt ned til 30 minutter fra du har sendt ansøgningen og til at pengene er på din konto.

Der kan også forekomme den samme udbyder flere gange L’easy er fx en af de mere populære låneudbydere, og i vores samling har de tre forskellige kviklån som de kan tilbyde dig.

De fleste kviklånsudbydere har dog en anden aldersgrænse end 18, og det skyldes til dels deres dårlige erfaringer med at låne penge ud til de helt unge forbrugere. Den øverste grænse går ofte ved 25 år, men der skal nok være enkelte virksomheder som har en højere aldersgrænse for at ansøge om lån hos dem.

Da det også er banker der tilbyder dig at låne penge på denne måde, har du mulighed for at flytte mere af dine bankoplysninger med over til det sted du gerne vil låne penge. Det er oftest rarest at have det hele samlet på et sted, da du ikke behøver at huske på flere forskellige koder, og hvor du lige præcis har de enkelte kontoer stående. Det er ofte en opsparingskonto du har mulighed for at få ved de forskellige udbyder. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle der tilbyder denne service.

Til sidst har du mulighed for at gå ind på Trustpilot.dk, hvor du kan se hvad andre kunder mener om deres tjeneste og service. Vi ønsker her på billige lån at oplyse vores brugere grundigt.

Print